Kansallispuistoin laskettuna retki alkaa olla puolessa välissä. Lisäksi kalenteri väittää tien päällä hurahtaneen kaksi kuukautta. Mitä ihmettä! Kohta on muka jo elokuu. Kyllä aika tosiaan rientää, kun on hauskaa ja pysyy liikkeessä.

Laskin kertyneet metrit Google Mapsin avulla: Olen polkenut hitusen vaille 3000km. Ensimmäisen kuukauden saldo oli vain noin 1300km, joten vauhti on noussut ihan sopivasti. Ensi kuussa on hyvin varaa vaikka hieman hidastaa. Luultavasti myös teen niin - rasitus alkaa jo paikoitellen tuntua. Ei siis tietenkään minussa, vaan pyörän täytyy välillä antaa levätä.

Tässä muutama sekalainen käyttämätön kuva matkan varrelta:

Kameraa ujosteleva amppari Syötteen kansallispuistossa.

Kesäpyöräilyä Pallaksella pari päivää ennen juhannusta.

Tornio. Mikä lie muinainen kansa rakentanut nämä jättiläiset uskonnollisia rituaalejaan varten?

Rokuan oravanpennun haparoivat kiipeily-yritykset päättyivät aina putoamiseen. Parka loukannut nenänsäkin.

Pyörän täytyy välillä antaa juoda.

6 Comments