Sain kutsun kolmen päivän lomalle kaverini mökille Rauman saaristoon. Polkemiselle tuli tervetullutta vaihtelua - veneilyä, mökkeilyä ja saunomista. Tehtiinpä pieni kajakkiretkikin. Suurin osa ajasta meni silti ruoanlaittoon ja syömiseen. Harvoin tulee mässäiltyä yhtä huolellisesti.

Pieni irtaantuminen teki hyvää, vaikka kesälomallahan minä tässä olen muutenkin. Latasin akkuja sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti. Viivytin parin valmiiksi kirjoitetun päivityksen julkistamista ja otin valokuviakin vain vähän. Täyttä lepoa siis. Jopa kelit olivat sattumalta mainiot, pelkkää auringonpaistetta ja tyyniä iltoja.

Herkutellessa pitää myös muistaa juoda hyvin.

Ensimmäiselle ehtoolle sattui muuten yksi retken kauneimpia näkyjä. Olimme meressä uimassa ja ihailimme auringonlaskua, kun suuri joutsen lipui siivet pörhöllään aivan vierestä ohi ja horisonttia hipovan oranssin auringon edestä. Vau. Täytyyköhän alkaa ottaa kamera mukaan uimaan tästä eteenpäin.

2 Comments